Tietosuojalausunto

1. sivuston sisällön käyttö

kimikroni

verkkosivusto varaa oikeuden tulkita tämän sivuston sisältöä ja tämän sivuston sisältöä vain henkilökohtaiseen käyttöön.tekijänoikeus- ja muiden omistusoikeusilmoitusten sisältämää sisältöä tulee kunnioittaa ja kopio on säilytettävä.jos sivuston sisältö ilman oikeaa lausuntoa, ei tarkoita, että sivustolla ei ole oikeuksia, eikä tarkoita, että sivusto ei vaadi oikeuksia, ja sinun tulee kunnioittaa hyvän mielen periaatetta ja sisällön laillisia etuja laillisessa käytössä. Et saa millään tavalla muokata, kopioida, näyttää julkisesti, julkaista tai jakaa tällaisia ​​materiaaleja tai muuten käyttää niitä mihin tahansa julkiseen tai kaupalliseen tarkoitukseen.kiellä mitään näistä materiaaleista millä tahansa muulla verkkosivustolla tai muussa painetussa mediassa tai verkkotietokoneympäristössä.sivuston sisältöä ja muokata muotoa tekijänoikeuslain mukainen oikeudellinen suoja, kaikki luvaton käyttö voi muodostaa tekijänoikeuden, tavaramerkki- ja muita laillisia oikeuksia. Jos et hyväksy tai riko näitä ehtoja, lupasi käyttää sivustoa e päättyy automaattisesti, ja sinun on välittömästi tuhottava kaikki ladatut tai tulostetut materiaalit.

 

2.tiedotussivusto

tämän sivuston sisällön saatavuus ilman minkäänlaista takuuta,ei takaa ehdotonta tarkkuutta ja täydellisyyttä.sivuston tuotteita, teknologioita, ohjelmia, hintoja ja jakoa voidaan muuttaa ilman erillistä ilmoitusta.sivuston sisältö saattaa olla vanhentunut, chimicron ei ole sitoutunut päivittämään niitä. powered vapauttaa tietoja voi olla paikallisessa edelleenkään voi saada tuotetta, prosessia tai palvelua, voit hakea chimicronin yrityskontakteja ja jakelijaa.

 

3.käyttäjien kommentit

muiden tietosuojamääräysten lisäksi, jos lähetät tai julkaiset sivustolle materiaalia, tai yhteystietoja (jäljempänä yhteisesti tiedoksi) pidetän ei-luottamuksellisina ja ei-omistusoikeudellisina. Tämän sivuston käyttö ei riko lakeja, säädöksiä ja julkista moraalia, ei postissa tai postista tai lähetä laitonta, uhkaavaa, herjaavaa, herjaavaa, säädytöntä, pornografista tai muuta laitonta materiaalia.jos ihmisillä on tietoa ja vaikutusvaltaa, on näyttöä varoituksesta tai vastalauseesta tälle sivustolle Voit vapaasti poistaa viestin tai rajoittamattoman tietojen keskeyttämisen verkkoselaimella ilman ennakkosuostumusta, ei velvollisuutta lähettää ilmoitusta, tilanne on vakava, tämä sivusto voidaan poistaa käyttäjältä.

 

4.käyttäjät vaihtavat sisältöä

chimicron pystyy valvomaan tai tarkastelemaan käyttäjää lähettämään tai lähettämään viestejä tai kommunikoimaan vain toistensa kanssa millä tahansa vastuualueella, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, chat-huoneet, chimicron-foorumit tai muut käyttäjäfoorumit ja kaikenlainen sisällönvaihto.chimicron , ei ota vastuuta minkään tällaisen vaihdon sisällöstä riippumatta siitä, aiheuttavatko ne kunnianloukkausta, yksityisyyttä, säädyttömiä tai muita ongelmia. Chimicron säilytetään, kun se löydetään poistaa, pitää loukkaavana, herjaavana, säädyttömänä tai muuten sopimattomana sisältöoikeutena tietoon.

 

5.sivusto, josta voit ladata ohjelmiston käytettäväksi

jos lataat ohjelmiston käytöstä ohjelmiston noudattamaan ohjelmiston käyttöoikeussopimusta tuomaan kaikki ohjelmiston käyttöoikeusehdot.kun luet ja hyväksyt ohjelmiston käyttöoikeussopimuksen ennen kuin säännökset eivät saa ladata tai asentaa ohjelmistoa.

 

6.linkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille

sivustolinkit kolmansien osapuolien verkkosivustoille vain helpottamaan sinua.jos käytät näitä linkkejä, poistut sivustolta.chimicron ei ole tarkistanut kolmansien osapuolien sivustoja, nämä sivustot ja niiden sisältö eivät ole hallinnassa, ilman vastuuta.jos päätät päästäksesi linkkeihin kolmansien osapuolien sivustoille, niiden mahdollisiin seurauksiin ja riskeihin, jotka sinun on kannettava.

 

7.vastuun rajoitus

chimicron ja sen toimittajat tai mainittu kolmas osapuoli eivät ole vastuussa mistään vahingoista (mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, menetetyt voitot, menetetyt tiedot tai vahingon aiheuttama liiketoiminnan keskeytys), riippumatta siitä, onko tällainen vahinko aiheellista käyttöä vai ei voi käyttää verkkosivustoa, ja sivustolinkit mille tahansa verkkosivustolle tai sellaisiin sivustoihin sisältyviin tietoihin aiheuttivat, ja riippumatta siitä, onko niillä sopimus, vahingonkorvaussopimus tai muu laillinen perusta etukäteen ja tämä on ollut tällaista vahinkoa voi tapahtua neuvoja.jos käytät tätä sivustoa seurauksena laitteiden ylläpitoon, korjaukseen tai korjaamiseen tarvittavia tietoja tai tietoja, sinun tulee olla tietoinen heidän omista kaikista niistä aiheutuvista kuluista.

kimikron, seuraavissa tilanteissa ei ole vastuussa:

verkkopalveluntarjoajan (chimicron ja sen valtuutettu henkilö) tiedonsiirto muulla kuin aloitetulla;tiedon siirto, reititys, liitettävyys ja tallennus tapahtuu tarvittavalla automaattisella teknisellä prosessilla, tietoverkkopalveluntarjoajan valinta;muiden lisäksi automaattisen vastauksen vaatimuksia, verkkopalveluntarjoaja ei valitse näitä tiedontarjoajia ja vastaanottajia;verkkopalveluntarjoajien järjestelmä tai verkon välittäjä tai tiedon tilapäinen tallennus lomakkeen kopio normaalioloissa ei muu henkilö kuin aiottu vastaanottaja ole saanut varattua aika ei kauempaa kuin aiottu vastaanottaja antaa pääsyn tiedon siirtoon, reitittämiseen tai yhteyden muodostamiseen kohtuulliseen aikaan; järjestelmän tai verkon kautta tietosisällön välitys ehjänä.

 

8. yleiset periaatteet

chimicron voi muuttaa näitä ehtoja milloin tahansa. sinun tulee käydä tällä sivulla ymmärtääksesi nykyiset ehdot, koska nämä ehdot liittyvät läheisesti sinuun. Tietyt näiden ehtojen määräykset voivat olla joillakin sivuilla nimenomaisesti määritellyillä oikeudellisilla huomautuksilla tai korvatuilla ehdoilla.

Top